JOUW PLOEG OF BEDRIJF IN KICKOFF?


Het kan! Kickoff kan volledig gepersonaliseerd worden volgens de look en feel van jouw team! Ben jij een verantwoordelijke voor jouw team? Neem dan contact met ons op via het formulier, laat zeker jouw contactgegevens achter en wie weet zitten we binnenkort rond de tafel. En misschien spelen we wel snel even Kickoff tussendoor.

Samen maken we een Kickoff spel voor jou

OP ZOEK NAAR EEN CUSTOM GAME OF UITGEVER?

Heb je er altijd al van gedroomd om jou eigen bordspel uit te brengen, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Geen nood, want Combo Games staat jou bij gedurende de hele rit.

Misschien heb je enkel nog maar een idee en zoek je hulp om alles uit te werken, dan staat het voltallige Combo Games team klaar om jouw spel realiteit te brengen. Maar ook auteurs die al hun volledige spel hebben afgewerkt kunnen bij Combo Games langs om

ZIJ GINGEN JE VOOR

partner-logo partner-logo partner-logo partner-logo partner-logo

ONZE SPELLEN IN JOUW WINKEL?

Bij Combo Games geven we het gebruiksgemak van onze eindklanten een heel erg hoge prio. Daarom werken wij samen met verschillende online marktplaatsen én gespecialiseerde fysieke winkels in heel Europa.

Ben jij ook geïnteresseerd om onze spellen aan te bieden in jouw (web)winkel? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons en neem onze gezelschapspellen mee op in jouw assortiment!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »